Skip to main content

9 Course categories

POSA'T A PROVA
2 Courses
View all courses

Modified 2 February 2022

POSA'T A PROVA


Posa't a prova ofereix preguntes tipus test per a estimular l'estudi i verificar el grau de coneixements previs de l'alumnat. T'oferim de forma gratuïta la possibilitat de fer un test similar a les de les proves d'oposició a la Guàrdia Urbana de Barcelona.
Accés a Guàrdia Urbana
2 Course categories
View all courses

Modified 2 February 2022

Accés a Guàrdia Urbana

OPOSICIONS

  GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA


INSCRIPCIONS OBERTES: INFORMACIÓ gubccoo@ccoo.cat


 

GUBCCOO       #VULLSERGUB

T’AJUDEM A SUPERAR AMB ÈXIT LES PROVES

PER ACCEDIR A LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA.

 

Oferim la millor preparació perquè aconsegueixis la teva plaça de Guàrdia Urbana.

 

ORGANITZEM UN CURS PRESENCIAL I VIRTUAL DE PREPARACIÓ  del temari específic i orientació de la prova de cultura general. A causa de la pandèmia, aquest any només es farà en format online.

Hem ampliat i actualitzat els continguts del campus virtual al nou temari.

 

El campus virtual està ordenat temàticament per facilitar els teus estudis, i està disponible per començar JA!

El curs virtual conté un centenar de vídeos comentats pels formadors/es, textos, imatges, esquemes, àudios, presentacions, links externs amb informació rellevant, preguntes tipus test de cada tema, blog amb accés exclusiu, suport personalitzat, actualització constant del temari, és a dir, tots els continguts necessaris per poder superar amb èxit l’oposició a la Guàrdia Urbana de Barcelona.

En el campus pots trobar, també, les proves anteriors, i diferents utilitats i una ajudes per superar la prova d’angles, eines per localitzar les noticies més importants dels últims 6 mesos, cultura general nivell ESO, actualitat, l’entrevista personal i de competències.

Disposaràs d’una APP per poder connectar-te al campus virtual des del teu smartphone, tablet o ordinador, i podràs escoltar tots els àudios del campus durant les 24 hores mitjançant una altre APP així podràs estudiar quan fas esport, camines o simplement estàs a casa teva.

A més, com obsequi gratuït, es farà una sessió teòrica i practica de preparació de l’entrevista amb casos pràctics de 5 hores, en grup reduït, amb les persones inscrites al Curs Virtual que hagin superat les proves físiques i estiguin pendent de l’entrevista personal, amb data pendent de determinar. La realització d’aquesta sessió presencial resta condicionada per la situació actual de crisi sanitària per la COVID-19, pel que ens reservem la potestat d’anul·lar-la.

Opcionalment, (amb un cost afegit), es pot afegir una sessió presencial de 6 hores dedicada a la preparació dels tests aptitudinals amb exercicis similars als de les proves i la realització d’un òmnibus propi, així podràs posar-te en situació real de la prova. També, podràs realitzar online diferents exercicis, alguns d’ells en format joc i diferenciats per nivells, i també l’oferim links a recursos externs amb vídeos explicatius de com resoldre les proves d’aquest tipus. Places limitades: 30 per a cada edició, mínim per realitzar el curs 20 persones.

 

De moment, no fem la preparació de les proves físiques, però, al campus trobaràs alguns consells pràctics.

Les primeres 100 persones que s’inscriguin al curs virtual de preparació rebrà de forma gratuïta un manual d’aproximadament 400 fulls actualitzat en l’any 2022 i on consten gairebé tots els temes de l’oposició, consells per realitzar les proves tipus test i com estudiar la prova d’actualitat.

 
Aptitudinals
0 Courses
View all courses

Modified 2 February 2022

Aptitudinals
PSICOTÈCNICS

  TESTS APTITUDINALS

GUÀRDIA URBANA BARCELONA


INSCRIPCIONS OBERTES: INFORMACIÓ gubccoo@ccoo.catPer a ajudar l'opositor/opositora a superar la prova dels tests aptitudinals de l'oposició a Guàrdia Urbana de Barcelona, i en base a les inquietuds mostrades pels antics i antigues alumnes del nostre curs principal, hem desenvolupat un curs d'orientació enfocat a determinar les febleses i fortaleses de les persones opositores en la realització d'aquest tipus de proves.

La formació presencial té una durada de 6 hores i serà impartida per una psicòloga col·legiada que explicarà com cal afrontar aquesta prova, en que consisteix concretament, quin tipus d’exercicis són més habituals, exposarà alguns exemples i es complementarà la sessió amb un simulacre d’examen tipus òmnibus.

En el campus virtual s'explica de què consta les proves, es faciliten vídeos explicatius de com resoldre exercicis típics, hi ha testos propis per aprendre la dinàmica, practicar la agilitat i velocitat en la resolució, i a més, hi ha una prova tipus Omnibus on us podeu posar a prova i calibrar en quin nivell esteu per afrontar les proves aptitudinals per accedir a la Guàrdia Urbana de Barcelona.


INSCRIPCIONS OBERTES: INFORMACIÓ gubccoo@ccoo.cat
Modified 14 July 2021

Anglès
1 Courses
View all courses

Modified 14 July 2021

Actualitat
Promoció interna GUB
1 Course categories
View all courses

Modified 2 February 2022

Promoció interna GUB

PROMOCIÓ INTERNA

COMANDAMENTS

  GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA


INSCRIPCIONS OBERTES: INFORMACIÓ gubccoo@ccoo.catCurs de promoció interna de caporals/les i sergents de la Guàrdia Urbana de Barcelona


Curs exclusiu policíes de la Guàrdia Urbana de Barcelona

INSCRIPCIONS OBERTES: INFORMACIÓ gubccoo@ccoo.cat